fbpx
Cart 0

F.A.Q.Frequently Asked Questions

Wij versturen standaard alleen naar adressen in Nederland. Neem voor andere landen en bijbehorende kosten contact met ons op over de mogelijkheden.

Bent u niet tevreden of komt het geleverde product toch niet helemaal overeen met uw verwachting dan kun u deze binnen 14 dagen terugsturen door het retourproces te volgen. Neem contact met ons op via het contactformuiler of stuur een mail naar info@izzy-style.com en geef aan dat u het product wil retourneren. Wij sturen u zo snel mogelijk verdere instructies en een retournummer.

Binnen 14 dagen kunt je je product ruilen. Dit geldt echter niet voor gepersonaliseerde producten.

Neem contact met ons op via het contactformuiler of stuur een mail naar info@izzy-style.com en geef aan dat u het product wil retourneren. Wij sturen u zo snel mogelijk verdere instructies en een retournummer.

Een aantal producten kunnen worden gepersonaliseerd. Deze optie is bij het product aangeven. Staat het er niet bij neem dan contact met ons op over de mogelijkheden en kosten hiervoor.

Ja, op al onze geleverde producten zit 1 jaar fabrieksgarantie. Dit houdt in dat wij het product omruilen of repareren mits er sprake is van normaal gebruik en het niet valt onder slijtage. Daarnaast is de wettelijke garantie van toepassing.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er, in alle redelijkheid, van mag verwachten.

Is dit niet het geval dan zullen wij, Izzy Style, zorgen voor herstel of vervanging van het product. Wanneer er geen verdere oplossing is zullen wij het aankoopbedrag restitueren.