fbpx
Cart 0

Over Izzy Style

Over Izzy Style

Izzy Style is een merk voor duurzame hondenproducten voor grote(re) rassen. Deze worden met veel passie en liefde door ons ontworpen en gemaakt. Het geeft voor ons voldoening dat onze producten met veel plezier gedragen en gebruikt worden door jullie honden.

Handmade
Alle producten worden door ons zelf met de hand gemaakt. Wij besteden veel aandacht aan de afwerking van onze producten, ondanks dat kunnen er, omdat het handwerk is, kleine afwijkingen voorkomen. Dit mag echter niets af doen aan de kwaliteit waar wij voor staan.

Dutch design
Naast dat wij alles zelf maken bedenken we ook wat we maken en dit alles op Hollandse bodem.

Sunbeds
De modellen van Izzy Style zijn eenvoudig maar stijlvol en passen in elk interieur.

Izzy Style maakt gebruik van hoogwaardige outdoorstoffen en producten. Alleen op deze manier kunnen wij producten leveren van de kwaliteit die wij voor ogen hebben en gaan onze producten jarenlang mee. Je kunt de sunbeds dan ook met een gerust hart buiten laten staan. Zijn ze een keer vies? Geen probleem, was je ze gewoon uit!

Hoodies
Wij maken en leveren onze hoodies van een mooie kwaliteit sweatstof (ook wel joggingstof genoemd). Wij gebruiken de extra dikke kwaliteit zodat de hoodies ook lekker warm zijn. Door middel van warmte bedrukking brengen wij de prints aan op de hoodies. Deze kunnen zonder probleem tot 40 C gewassen worden. Wel even opletten met strijken.

Blijft op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en acties volg ons dan op social media.